Research Talk Series 1 – From Curiosity To Clarity: Defining Your Research Problem | FAKULTI PENGAJIAN PENDIDIKAN
» BERITA » Research Talk Series 1 – From Curiosity to Clarity: Defining Your Research Problem

Oleh: Siti Nur`Ain Feisal

Serdang, 27 Mac 2024 – Pejabat Timbalan Dekan (Pengajian Siswazah dan Antarabangsa) telah menganjurkan siri Research Talk yang telah memulakan sirinya dengan penyampaian daripada Prof. Dr Roziah Mohd Rasdi, From Curiosity to Clarity: Defining Your Research Problem.

Seramai 30 orang pelajar siswazah peringkat Master dan PhD telah menyertai Research Talk siri 1 ini.

Siri Research Talk ini bertujuan untuk berkongsi dan menerangkan mengenai kaedah untuk memantapkan penyelidikan dan juga mengupas masalah dalam menjalankan penyelidikan yang sering dialami oleh pelajar siswazah.

Research Talk akan meneruskan siri-siri selanjutnya sekitar bulan April hingga Jun dengan menampilkan penyelidik yang berpengalaman beserta tajuk yang menarik untuk dikupas.

Tarikh Input: 27/03/2024 | Kemaskini: 27/03/2024 | sitinurain

SXEbOAz~