Fakulti Pengajian Pendidikan UPM Telah Menjalin Kerjasama Melalui MOU Dengan Malaysian Association For The Blind (MAB) | FACULTY OF EDUCATIONAL STUDIES
» NEWS » Fakulti Pengajian Pendidikan UPM telah menjalin kerjasama melalui MOU dengan Malaysian Association for the Blind (MAB)

SERDANG, 7 Mac 2023 - Fakulti Pengajian Pendidikan UPM telah menjalin kerjasama melalui MOU dengan Malaysian Association for the Blind (MAB) pada 7 Mac 2023 yang lepas. Antara program kerjasama pertama yang akan dilaksanakan adalah Program Bicara Hati melibatkan rakan kolaborasi lain: Yayasan Nur Inspirasi dan Pusat Kesenian dan Kebudayaan Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah.

Sesi perbincangan bagi penyelarasan program telah diadakan dan dipengerusikan oleh Y.Bhg Dekan FPP, PM Dr.Wan Marzuki Wan Jaafar.

Kami bakal menjemput anda semua yang berminat untuk hadir ke Program Bicara Hati pada 6 Jun nanti!

Date of Input: 29/05/2023 | Updated: 29/05/2023 | mohdsyafiq

SXEUQAQ~