Potensi Penawaran Program Master Kerja Kursus Siswazah Kepada Pentadbir Di UPM Bagi Pembangunan Professional Dan Kerjaya Ahli-ahli PPUPM | FAKULTI PENGAJIAN PENDIDIKAN
» BERITA » Potensi Penawaran Program Master Kerja Kursus Siswazah Kepada Pentadbir di UPM Bagi Pembangunan Professional dan Kerjaya ahli-ahli PPUPM

May be an image of 11 people, people standing, headscarf and indoor

Serdang - Pada 24 Februari 2023, Ketua Jabatan Pemajuan Profesional dan Pendidikan Lanjutan, PM Dr.Nor Wahiza bt Abdul Wahat bersama-sama Penyelaras Program Siswazah Pembangunan Sumber Manusia, Dr.Siti Noormi Alias, Penyelaras Putra Future Classroom, Dr.Nurul Afiqah Zulkifly dan Penyelaras Pendidikan Jarak Jauh (MPSM) Dr.Mohd Faiq Abd Aziz, telah berdiskusi dengan wakil-wakil Persatuan Pentadbir UPM, diketuai oleh TS Karmizan Hj Zawawi, Exco Akademik PPUPM.
Fokus diskusi adalah potensi penawaran program master kerja kursus siswazah kepada pentadbir di UPM bagi pembangunan professional dan kerjaya ahli-ahli PPUPM pada tahun 2023.

Tarikh Input: 30/03/2023 | Kemaskini: 30/03/2023 | mohdsyafiq

SXDdVAw~