Melawat Wan Muhammad Aiman Bin Mohd Marzuki, Pelajar Tahun 3 Program Bacelor Pendidikan Dalam Pendidikan Jasmani Dengan Kepujian Yang Terlibat Dalam Kemalangan Jalan Raya. | FAKULTI PENGAJIAN PENDIDIKAN
» BERITA » Melawat Wan Muhammad Aiman bin Mohd Marzuki, pelajar tahun 3 Program Bacelor Pendidikan dalam Pendidikan Jasmani dengan Kepujian yang terlibat dalam kemalangan jalan raya.

Serdang, 10 Januari - Pejabat Timbalan Dekan (Akademik, Pelajar dan Alumni), Fakulti Pengajian Pendidikan bersama Majlis Perwakilan Pelajar, Persatuan Mahasiswa Fakulti Pengajian Pendidikan (FEDSSA) dan Persatuan Mahasiawa Anak Terengganu telah melawat Saudara Wan Muhammad Aiman bin Mohd Marzuki, pelajar tahun 3 Program Bacelor Pendidikan dalam Pendidikan Jasmani dengan Kepujian yang terlibat dalam kemalangan jalan raya.
Marilah kita sama-sama mendoakan agar saudara Aiman dikurniakan ketabahan dan kecekalan dalam menghadapi situasi ini.
May be an image of 7 people, people sitting, people standing and indoor

Tarikh Input: 31/01/2023 | Kemaskini: 31/01/2023 | mohdsyafiq